ILLUSTRATOR (AVANCERET)

Kurset er en viderebygning på det oprindelige illustrator kursus, hvor kursisterne vil få en dybere fortståelse og læring af Adobe Illustrator

Kursusbeskrivelse

Med kurset Illustrator (Avanceret) er en fortsættelse af vores oprindelige Illustrator kursus, hvor kursisterne vil få en dybere fortståelse og læring af Adobe Illustrator. Deltagerne vil bl.a. lære mere om opbygning af Model Bibliotek samt Trim Bibliotek i Illustrator, som kan skabe en ny dimension til brugen af programmet. Samtidig vil effekter og design detaljer blive gennemgået, med fokus på at skabe et bedre slutprodukt.

Ved hjælp af Adobes undervisningsmateriale som udgangspunkt, vil vi hjælpe dig med at forbedre dine evner og færdigheder med Illustrator. På kurset vil der arbejdes med oprettelse af illustrationer ved hjælp af forskellige værktøjer, mens kursets primære fokus er på beklædnings-genstande, design og konstruktion, tekstilers overflader og mode grafik.

Deltagere skal selv medbringe bærbare PC eller Mac med programmet Adobe Illustrator.

Udbytte

  • Opbygning af Model Bibliotek.
  • Design detaljer.
  • Udarbejdelse af effekter.
  • Opbygning af Trim Bibliotek.
  • Design kommunikation.

Praktisk

Kurset starter lørdag den 4. november 2017 og løber over 2 lørdage (den 4. november og den 11. november) fra 9.00-14.30. Kurset afsluttes med et kursusbevis.

Der vil være grundig og individuel vejledning til alle kursister.

Underviser

Helle Nygaard

Varighed

October 5th 2019
October 12th 2019

Undervisningsdage

2 Lørdage

Tid

9.00 - 14.30

Pris

1600 DKK

Tilmelding

Kursuspris til det pågældende kursus er 1.600,00 DKK eksklusiv materialer.

Tilmeld dig ved udfyldning af tilmeldingsformen i højre side, hvorefter en bekræftelse vil blive fremsendt via mail eller telefon i løbet af få dage. Tilmelding kan desuden ske på tlf. 33130926 mellem kl. 9.00-14.00 alle hverdage.

Øvrige Betalingsmetoder

Betaling til SAFD kan ske via bankoverførsel til skolens konto i Nordea:

Reg.nr. 2191
Kontonr. 0102 303083

Husk at angive deltagernavn på din indbetaling.

Angående indbetalinger fra udlandet skal følgende oplysninger bruges:

IBAN: DK9220000102303083
SWIFT: NDEADKKK

Tilbagebetaling

Medmindre andet er anført i kursusteksten kan framelding og tilbagebetaling af kursusgebyr ske indtil 14 dage før kursusstart. Herefter er tilmelding bindende og gebyret kan ikke refunderes. Kan et hold mod forventning ikke etableres, returneres hele kursusgebyret.