SAFD FONDEN

Ved donationer til SAFD Fonden er du med til at fremme innovation, kreativitet samt skolens ressourcer for forbedret studieforhold

Om Fonden

Scandinavian Academy of Fashion Design har i mere end 80 år uddannet en lang række af de førende beklædningsdesignere, stylister og erhvervsfolk inden for den danske og udenlandske modeverden.

SAFD har skabt fonden SAFD Foundation med det formål at gøre det muligt for skolens studerende at følge deres faglige og kreative mål. Gaver og donationer til SAFD Fonden påvirker med øjeblikkelig virkning, fordi de anvendes i det år, de er givet. Donationer fra alumner, venner, virksomheder, fonde og det lokale m.fl. spiller en afgørende rolle i vores evne til at opfylde vores mission om at uddanne kunstnere og kreative fagfolk til at være ansvarlige bidragsydere til samfundet.

Scandinavian Academy of Fashion Design er stolte af at kunne tilbyde talentfulde studerende fra hele Europa en professionel og ressourcerig uddannelse i mode og design. Da SAFD er privat får skolen ikke tilskud eller understøttelse fra statslige institutioner, men finanseres derimod af uddannelsesindtægter, kursusindtægter el.lign.

Selvom Scandinavian Academy of Fashion i forvejen har en af de bedste uddannelsesforløb inden for modeuddannelser i Nordeuropa ønsker vi hele tiden at forbedre uddannelsen. Vi ønsker i særdeleshed at skabe et bedre samarbejdsmiljø mellem dimittender og branchefolk, en bedre faktuel forskning, der fører til innovationer på tværs af uddannelsesforløbet, stipendier og finansiel støtte.