FASHION MANAGEMENT

Kurset Fashion Management er perfekt for dig, der gerne vil starte en karriere i modeindustrien. Det vil give dig indsigt i de mange karriererveje, der er tilgængelige inden for branchen, så uanset om dit mål er at være virksomhedsejer, indkøber, designer eller lignende, er kurset den perfekte start på rejsen.

Kursusbeskrivelse

SAFD tilbyder nu et all-round kursus, der giver en orientering og viden om alle de vigtigste stadier af modeindustrien. Fra branding og design, gennem produktion og forsyningskæder til markedsføringens og detailhandlens skiftende ansigter, hvilket udstyrer dig med et fremragende overblik over branchen. Du vil se, hvor industritrends kommer fra, hvordan designere fremstiller deres produkt og hvordan marketing og PR er afgørende elementer i industrien. Derudover vil du blive undervist i iværksætteri og hvordan man som startup kan udvikle sin virksomhed og finde sin plads i industrien samt hvordan man kan tænke ud af boksen og arbejde med kreative løsninger på problemstillinger, som modeindustrien står over for.

Gennem en kombination af forelæsninger baseret på førstehåndserfaringer, praktiske øvelser, åbne samtale og funktionelle værktøjer, vil du udvikle en forståelse og bevidsthed om modeindustrien, hvordan man kan begå sig i den og hvad der kræves for at starte eller lede en selvstændigt modevirksomhed, når ressourcerne er begrænsede.

Dette kursus vil give dig indsigt i en branche, der ofte kan virke svær at knække, og ruster dig på vejen mod dine mål. Uanset om du drømmer om at starte din egen modevirksomhed, eller om du ønsker at få en karriere hos en etableret virksomhed i modeverdenen, er dette kursus noget for dig.

Udbytte

Ved afslutningen af kurset vil du have en forståelse af følgende områder:

 • De praktiske aspekter af at drive en modevirksomhed
 • Rollerne inden for modebranchen på en lang række niveauer
 • Redskaber der er nyttige, for at kunne arbejde i modebranchen
 • Trendprognose
 • Modeforsyningskæden
 • Fashion marketing og PR
 • Opstart af virksomhed, webshop og salgskanaler
 • Udvikle strategier for kundeerhvervelse

Målgruppe

Dette kursus vil give dig indsigt i de mange karriererveje, der er i modebranchen, så uanset om dit mål er at være virksomhedsejer, indkøber, designer eller lignende, er kurset den perfekte start på rejsen. Dette gælder heriblandt:

 • Nybegyndere
 • Iværksættere/Start-Ups
 • Studerende, der ønsker at genopfriske deres designpraksis
 • Nyuddannede

Der vil være grundig og individuel vejledning til alle kursister. Du modtager et kursusbevis, når du har gennemført kurset, som du kan benytte i forbindelse med dit CV eller til kommende arbejdsgivere.

Type

Weekendkursus

Startdato

11. Februar 2023

Moduler

6 Lørdage (4 timer per modul)

Tid

9.00 - 13.00

Sprog

Dansk og Engelsk

Pris

4750 DKK

Moduler

Modul 1: Introduktion og Bæredygtighed

11. februar 2023, kl. 9.00 - 14.30

Der introduceres til kurset og du vil få et udvidet branchekendskab gennem oplæg til modebranchens opbygning og den bæredygtige udvikling. Bæredygtighed har en vigtig betydning i modebranchens værdikæder, både i forhold til produktion, kommunikation og vi kigger derfor nærmere på, hvordan det kan skabe værdi for en forretning.

Modul 2: Innovation og Forretningsudvikling

18. februar 2023, kl. 9.00 - 14.30

I dette modul stilles der skarpt på, hvordan man kan skabe en innovativ og nytænkende forretning, som passer til netop dit produkt. Kursisterne vil blive undervist i forskellige forretningsmodeller, og få viden om hvordan man udvikler en forretningsidé til et stærkt koncept og brand.

Modul 3: Iværksætteri

25. februar 2023, kl. 9.00 - 14.30

Iværksætteri introduceres hvor der bliver gennemgået, hvordan man starter et brand fra bunden. Her vil der blive gennemgået hvilke faldgruber der kan være, når man starter virksomhed, samt hvordan man lancerer sin webshoppen og sine salgskanaler. Derudover bliver der kigget nærmere på forretningsmodeller, der kan få dig fra den gode idé til et stærkt etableret brand.

Modul 4: Trends og Koncepter

4. marts 2023, kl. 9.00 - 14.30

Der sættes fokus på trendscouting, og forståelsen for udviklingen af koncepter og produktudvikling uddybes. Der vil ligeledes blive sat fokus på ide- og konceptudvikling, når der skal udvikles nye tiltag, koncepter eller produkter til et specifikt brand.

Modul 5: Digital Marketing og Storytelling

11. marts 2023, kl. 9.00 - 14.30

I forlængelse af det forrige modul, bliver der gået i dybden med digitale medier samt digital markedsføring. Her vil marketingværktøjer blive introduceret, og der vil blive gennemgået hvordan iøjnefaldende kampagner og annoncer kan blive udviklet. Kursisterne lærer hvordan man i praksis sælger og markedsfører et brand, gennem en god historie og en stærk kommunikationsstrategi.

Modul 6: Indkøb og Retail

18. marts 2023, kl. 9.00 - 14.30

I dette modul får du indgående kendskab til indkøb og retail, og hvordan man skaber og opretholder et tæt samarbejde med producenter og leverandører. Du vil få styrket dine forhandlingsevner og opnå en forståelse for under hvilke betingelser, man laver handelsaftaler på.

pt-plus-row-image-1
pt-plus-row-image-1
pt-plus-row-image-1

Praktisk

Ved tilmelding vil du modtage en bekræftelse på mail, hvor der er angivet alle praktisk informationer, heriblandt hvad du skab medbringe til kursusstart. Kurset finder sted på skolens adresse Badstuestræde 1, 1209 København K.

Har spørgsmål til kurset kan du kontakte os på tlf. 33130926 mellem kl. 9.00 og kl. 14.30 alle hverdage, eller via info@safd.dk.

Om SAFD

Scandinavian Academy of Fashion Design er blandt de ældste designskoler i Europa og har siden 1931 uddannet en lang række af de førende beklædningsdesignere, stylister og erhvervsfolk inden for den danske og udenlandske modeverden.

De professionelle tilknyttede undervisere er alle beskæftiget inden for branchen enten med eget brand eller i industrien. Derved bidrager de konstant med aktuelt fra branchen samtidig med, at der skabes en vigtig kontakt mellem virksomhed og kursister.

Tilmelding & Betaling

Tilmelding til kurset kan ske ved at klikke på knappen “Tilmelding” på denne side. Udfyld herefter de påkrævet felter, hvorefter en bekræftelse vil blive fremsendt via mail. Betalingen sker ved tilmeldingen og der kan betales med VISA, Mastercard, American Express, Diners, Maestro, Apple Pay og Google Pay. Alle beløb er i danske kroner (DKK) og inkl. moms.

Hvis du ikke har mulighed for at betale med én af ovenstående betalingsløsninger kan du eventuelt finde en alternativ betalingsmulighed, ved at kontakte skolens administration på tlf. 33130926 mellem kl. 9.00-14.00 alle hverdage.

Medmindre andet er anført i kursusteksten kan framelding og tilbagebetaling af kursusgebyr ske indtil 14 dage før kursusstart. Herefter er tilmelding bindende og gebyret kan ikke refunderes. Kan et hold mod forventning ikke etableres, returneres hele kursusgebyret.