SKIND & PELS

Kurset omhandler materialerne skind og pels, hvor udarbejdelsen af et produkt samt basale syteknikker til udvikling af accessories vil blive gennemgået

Kursusbeskrivelse

Kurset giver introduktion til materialerne skind og pels med formålet at udarbejde et mindre individuelt produkt inden for de to materialer.

Derudover vil kurset give dig information om brugen af symaskiner til skind og læder samt en række grundlæggende syfærdigheder. Dette er velegnet, hvis du ønsker at arbejde med læder i diverse accessories eller til detaljer i beklædningsgenstande.

Du vil i løbet af kurset lære de basale færdigheder inden for brugen af skind og pels og derudover opnå viden om konstruktioner til at kreere et mindre selvstændigt produkt.

Udbytte

  • Materialelære.
  • Mønsterudvikling.
  • Tekniklære.
  • Individuelt projektarbejde.

Praktisk

Nye datoer for kurset vil snart være tilgængelige.

Underviser

Manabu Kaminaga

Varighed

Undervisningsdage

Hver Onsdag

Tid

17.00 - 20.30

Pris
2200 DKK

Tilmelding

Kursuspris til det pågældende kursus er 2.200,00 DKK eksklusiv materialer.

Tilmeld dig ved udfyldning af tilmeldingsformen i højre side, hvorefter en bekræftelse vil blive fremsendt via mail eller telefon i løbet af få dage. Tilmelding kan desuden ske på tlf. 33130926 mellem kl. 9.00-14.00 alle hverdage.

Øvrige Betalingsmetoder

Betaling til SAFD kan ske via bankoverførsel til skolens konto i Nordea:

Reg.nr. 2191
Kontonr. 0102 303083

Husk at angive deltagernavn på din indbetaling.

Angående indbetalinger fra udlandet skal følgende oplysninger bruges:

IBAN: DK9220000102303083
SWIFT: NDEADKKK

Tilbagebetaling

Medmindre andet er anført i kursusteksten kan framelding og tilbagebetaling af kursusgebyr ske indtil 14 dage før kursusstart. Herefter er tilmelding bindende og gebyret kan ikke refunderes. Kan et hold mod forventning ikke etableres, returneres hele kursusgebyret.