SOMMERSKOLE

Kurset introducerer kursisterne til mode og beklædning i den moderne verden, og giver deltagerne fuld fordybelse i teorier og teknikker til beklædningsfaget

Kursusbeskrivelse

Vores sommerskole kursus henvender sig til folk, der ønsker at få et bedre kendskab til Mode- og Beklædningsdesign, og som evt. ville have interesse i at fortsætte deres studie i modebranchen. Ved dette kursus præsenteres deltagerne for en blanding af korte teoretiske og praktiske moduler, der vil give deltagerne et klart overblik over branchen, dens muligheder og de basale tekniske færdigheder, der kræves for at lykkes.

Kurset omfatter herunder udforskningen af de væsentlige discipliner inden for mode og beklædningsdesign, fra sammensætning til analyse, bearbejdelse og udførelse til designteknikker, der kan skabe silhuet. Derudover lærer kursisterne om specifikke grundlæggende færdigheder, der omfatter udvikling af mønstre, tilskæring, syning og drapering på gine. Kurset bevæger sig desuden over kreative faser af designprocessen såsom undersøgelse (research) og koncept, design og udførelse af en mini kollektion samt udvikling af et basis mønster og en prototype.

Vores kurser er præsenteret i en afslappet atmosfære, hvor der tilskyndes studerendes engagement. Feedback er vigtig, og instruktører er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål.

Udbytte

  • Forståelse og eksperimentering af specifikke teknikker og “know how” til at udforme disse.
  • Opdag, hvad der kræves for at blive beklædningsdesigner: Den kreative proces
  • Lær om mønsterskabelse, bearbejdelse og syningteknik: Den tekniske proces
  • Forstå kraften i kommunikation bag produktet: Moden image

Praktisk

Sommerskolen løber over 3 uger. Der vil være grundig og individuel vejledning til alle kursister. Kurset afsluttes med et kursusbevis.

Kurset finder sted på skolens adresse Badstuestræde 1, 1209 København K.

Har spørgsmål til kurset kan du kontakte os på 33 13 09 26 mellem kl. 9.00 og kl. 14.30 alle hverdage.

Undervisere

Anne Sofie Madsen

René Gurskov

Varighed

4. Juli - 22. Juli 2022

Undervisningsdage

Mandag - Fredag

Tid

9.00 - 14.30

Pris

5.900 DKK

Tilmelding

Tilmeld dig ved udfyldning af tilmeldingsformen i højre side, hvorefter en bekræftelse vil blive fremsendt via mail eller telefon i løbet af få dage. Tilmelding kan desuden ske på tlf. 33130926 mellem kl. 9.00-14.00 alle hverdage.

Betalingsmetoder

Betaling til SAFD kan ske via bankoverførsel til skolens konto i Nordea:

Reg.nr. 2191
Kontonr. 0102 303083

Husk at angive deltagernavn på din indbetaling.

Angående indbetalinger fra udlandet skal følgende oplysninger bruges:

IBAN: DK9220000102303083
SWIFT: NDEADKKK