SYNING & FINESSER

Kurset vil lære deltagerne at blive fortrolige med grundlæggende syning og syteknikker samt hjælpe deltagerne med at omforme deres idéer til virkelighed

Kursusbeskrivelse

Har du lyst til at fokusere på patchwork, application, lommedetaljer, stropper, kanter, foer, og arbejde med en kombination af gamle og nye materialer?  Her kan du kombinere dine gamle jeans eller din ynglingskjole i silke med et nyt stykke stof eller en hørdug fra din bedstemor. Målet med kurset er at lave et eller flere stykker unika ynglingstøj i bæredygtigt design og materiale.

Kurset hjælper dig med at forme dine ideer til virkelighed, så de passer præcis til dig og din krop. Du vil lære at lave et enklet kimono mønster ud fra firkanter og kiler. Du lærer ligeledes, hvordan man syr, så du opnår et professionelt resultat. Vi vil sammen gennemgå, hvor det er hensigtsmæssigt at placere de valgte detaljer eller snit på kroppen.

Der vil være grundig vejledning i størrelse, materialer og sytekniske detaljer, så du opnår et resultat, der svarer overens med dine ideer. Kurset går i dybden med finessen, du vil skulle lave flere prøver for hver finish for at opnå et flot resultat i de valgte stoffer.

Udbytte

  • Upcycling af materialer.
  • Materialelærer: gennemgang af kvaliteter og deres samspil.
  • Grundlæggende forståelse for kroppens former.
  • Mønsterforståelse og tilretning.
  • Syning af modeller.

Praktisk

Kurset starter mandag den 11. september 2017 og løber over 12 mandage fra 17.00-20.00. Kurset afsluttes med et kursusbevis.

Der vil være grundig og individuel vejledning til alle kursister.

Underviser

Rikke Ruhwald

Varighed

11. September - 4. December
(1 lektion pr. uge, 12 lektioner i alt)

Undervisningsdage

Hver Mandag (Uge 42 undtaget)

Tid

17.00 - 20.00

Pris
3200 DKK

Tilmelding

Kursuspris til det pågældende kursus er 3.200,00 DKK eksklusiv materialer.

Tilmeld dig ved udfyldning af tilmeldingsformen i højre side, hvorefter en bekræftelse vil blive fremsendt via mail eller telefon i løbet af få dage. Tilmelding kan desuden ske på tlf. 33130926 mellem kl. 9.00-14.00 alle hverdage.

Betalingsmetoder

Betaling til SAFD kan ske via bankoverførsel til skolens konto i Nordea:

Reg.nr. 2191
Kontonr. 0102 303083

Husk at angive deltagernavn på din indbetaling.

Angående indbetalinger fra udlandet skal følgende oplysninger bruges:

IBAN: DK9220000102303083
SWIFT: NDEADKKK