Anne Sofie MadsenResearch og Modetegning

    Anne Sofie Madsen er trænet under John Galliano i Paris, før hun flyttede til London for at arbejde for Alexander McQueen som Junior Designer. I 2012 startede hun sit eget mærke og præsenterede sin første kollektion under London Fashion Week i februar. Hun vandt derudover Dansk Fashion Award og GenArt s Fresh Faces i New York i 2012 og blev valgt som en af ​​Vogue’s Talenter i Milano samme år. I 2013 vandt hun den prestigefyldte DANSK Design Talent Award og i 2015 DHL Exported i Tokyo. I 2014, præsenterede Anne Sofie Madsen sit første modeshow under Paris’ Ready-to-Wear Fashion Week og har været vist der ligesiden.

    Anne Sofie Madsen arbejder intellektuelt med sine kreationer, besøger museer og graver sig ned i historier og mytologier for at hente inspiration til sine kreationer. At hun arbejder med sit tøj som en fortælling, hun gerne vil dele med verden. Bruger materialer, vi udmærket kender, men med en ulogisk opsætning, der forstyrrer øjet, såsom overdimensionerede knoglehalskæder eller mytologiske maskeprints på bluserne. Hun har med andre ord noget på hjerte.

    Senest har Anne Sofie Madsen været en del af The Swarovski Collective. Trukket fra det punkt, hvor mode erstatter kroppen med noget abstrakt – en idé eller et ideal i stedet for en organisme, er Anne Sofie Madsens designs bygget på kontraster og ambivalens. Tøjet er skabt til personer, der ønsker at være både indbydende og utilgængelige, personer, der er streetwise og ladylike, drenget og feminine. Dette resulterer i design, der danner bro mellem fantasifulde, sjove og alvorlig forviklinger af detaljer. Anne Sofie Madsen ønsker at udfordre og skubbe grænserne for hverdagsbrug og samtidig skabe tøj, der er på sin egen måde er funktionelt og anvendeligt. Det handler ikke om tøj til prinsesser i en fantasiverden, men et ønske om at bringe magi til virkelighed og kostbarhed i mode.