Nicklas KunzFounder, Nicklas Kunz

  Nicklas Kunz er en dansk herretøjsdesigner opvokset I københavnerforstaden Albertslund, Danmark.

  ”Grunden til, at jeg startede, er dels, fordi jeg så et hul i modebilledet, som jeg kan udfylde. Og så har jeg noget på hjerte, som jeg gerne vil ud med i modebranchen,” siger han til FashionForum og fortæller om det talent, han har besiddet hele sit liv:

  ”Jeg har altid været god til at spotte ting, før det blev mode – før det blev fashion.”

  Derudover stillede han allerede i sin ungdom spørgsmålstegn ved, hvorfor man skal købe, når man kan lave tøjet selv? Og med en bachelorgrad fra engelske Arts University Bornemouth samt lærepladser hos Henrik Vibskov og Soulland er det det, Nicklas Kunz gør i dag: laver tøjet selv.

  Nicklas Kunz fokuserer på den måde, som mænd vælger at bære sit tøj på. Med den rette dosis attitude kommer man nemlig langt:

  ”Når det kommer til stykket, er tøj jo ikke bare tøj. Det er måden man bærer det på. Tøj er jo ingenting før nogen går i det,” påpeger han.

  Og det har aldrig været meningen, at hans designs skulle blive allemandseje. Den modige designer kræver modige købere:

  ”Mit tøj er ikke mainstream. Det er slet ikke dét, som det lægger op til at være. Det handler derfor om at finde butikker og salgskanaler med den rette profil og om at positionere sig de rigtige steder,” fortsætter han.