Wali Mohammed BarrechFounder, Wali Mohammed Barrech

    Wali Mohammed Barrech er en pakistansk/kroatisk modedesigner med tysk baggrund, født og opvokset i Karachi i Pakistan.

    Han gjorde i foråret 2013 entré på den danske modescene under Copenhagen Fashion Week, hvor han frisk fra den belgiske designhøjborg Antwerp Royal Academy of Fine Arts krydsede det funktionelle og sportslige med det overraskende og innovative. Anmelderne priste det nye designskud for hans tekniske håndværk og evne til at skubbe til konventionerne, og gensynets glæde var derfor stor, da Wali også afholdte show de to følgende sæsoner.

    Wali Mohammed Barrech holdte efterfølgende en mindre pause fra den helt store modescene for bl.a. at lægge en ny sti for sit brand, og har samtidig arbejdet som freelancer og som kostumedesigner – hvor af det sidste har været en del af en række forestillinger på Det Kongelige Teater.

    Wali Mohammed Barrech har efterfølgende relanceret sit brand, hvor der har været et større fokus på accessories, da han mener, at det som objekt har en større resonans end tøj. “Tøj har ikke en lige så lang levetid som eksempelvis tasker har, og det betyder, at den historie, man kan fortælle med accesories, er meget anderledes, end den man kan fortælle med tøj”, har han udtalt, men understreger, at hans nye fokus ikke er ensbetydende med, at hans kendetegnende tøjdesign er en saga blot.