BESØG SAFD

Er du nysgerrig for at se samt høre mere om SAFD og uddannelsen? Kom forbi vores campus og se skolen og få mere info om uddannelsen

Besøg SAFD

Den bedste måde at få mere viden og mere information om skolen og uddannelsen er ved at besøge os. Vores administration har mulighed for at tage imod udefrakommende flere gange om ugen, hvilket giver dig mulighed for at se SAFD på første hånd. Som en del af sessionen vil du lære mere om SAFDs designuddannelse, dens indhold, info omkring ansøgningsprocessen, og rundvisning på skolen, hvor du får et indblik i skolens daglige gang og de projekter, som de studerende arbejder på. Vi glæder os til at vise, hvad SAFD har at tilbyde netop dig.

Gruppebesøg

Ligesom det er muligt for enkelte at besøge skolen, er det selvfølgelig også muligt for grupper, skoler og lignende at komme på visit. Oplys blot i vores kontaktformular under punktet ‘Yderligere Bemærkninger’ at dette er tilfældet, samt hvor mange besøgende der kommer.

Åbent Hus

Udover udefrakommendes mulighed for at besøge skolen holder vi ligeledes åbent hus for alle interesserede to gange årligt. Åbent hus giver ansøgere, interesserede og andre muligheden for at besøge skolen, hvor det vil være muligt at få en snak med skolens undervisere, medarbejdere og studerende samt få dybdegående informationer om uddannelsen, optagelse, undervisning, studieliv m.m.

Det næste åbent hus arrangement er i øjeblikket ved at blive planlagt.

Book et møde

Klik på knappen herunder for at planlægge et besøg på SAFD