Fremtidens Designere

Vi tilbyder en omfattende uddannelse, der kombinerer traditionelle håndværksmæssige færdigheder med den nyeste teknologi og innovative metoder. Vores erfarne undervisere og branchefagfolk guider de studerende gennem en spændende rejse. Her vil de udvikle deres kreativitet, tekniske færdigheder og forståelse for mode- og designverdenen.

På vores karriereside vil du opdage en verden af muligheder, hvor vi deler information om vores uddannelsesprogrammer, studerendes succeser, samarbejder med branchen og meget mere. Uanset om du er en aspirerende studerende eller en nysgerrig sjæl, der ønsker at udforske vores skole, er du velkommen til at dykke ned i vores verden af kreativitet og innovation.

Fremtidens Designere

Jobmuligheder

Der findes en lang række karriere muligheder inden for modesektoren, og selvom du f.eks. ikke har dine forcer inden for modetegning eller syning, kan du stadig have en karriere inden for branchen. At blive beklædningsdesigner er naturligvis en af de mest synlige roller, du kan have i modeindustrien, men ofte er det også en god idé at tilpasse sig inden for det felt, man egner sig bedst til.

Tidligere Studerende

Gennem årene har vi uddannet en række af talentfulde fashion designere, stylister og erhvervsfolk, der har sat deres præg på både den danske og internationale modeverden. Vores alumner nyder anerkendelse og succes på nationalt og internationalt plan og har skabt en betydelig arv i branchen.

Industrielle Partnere

Scandinavian Academy of Fashion Design har gennem sin lange historie arbejdet sammen med en lang række virksomheder, partnere og brands. Vi har herunder oplistet et udvalg af disse.

Uddannelsen

Uddannelsen på Scandinavian Academy of Fashion Design er SU-godkendt af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, og den studerende kan derfor søge om SU.

Læs Mere
Besøg SAFD

Er du nysgerrig for at se samt høre mere om SAFD og uddannelsen? Kom forbi vores campus i København og se skolen og få mere info om uddannelsen.

Book Møde
Ansøgning

At tage en designuddannelse er en af de bedste beslutninger du kan træffe, hvis du er interesseret i mode og design. Send en ansøgning for at sikre en plads.

Priser og Rater