Kursusbeskrivelse

På dette Lingerie kursus vil vi udarbejde et kompendie, hvor en lang række syteknikker indenfor lingerie vil blive gennemgået og det er undertøjet vi vil koncentrerer os om.

Lingerie og undertøj hører til den finere syning. Der findes mange spændende slags stoffer, blonder og motiver i flere farver og mønstre. Man kan her frit bruge sin fantasi og samtidig hente ideer fra den færdige trikotage. Man skal altid være meget omhyggelig med både klipning og syning, men så får man også et meget fint resultat, der godt kan måle sig med konfektionssyningen.

Grundtrinene i flad- og rundkonstruktion vises og afprøves. Instruktioner velegnede til sømme og kantafslutninger og forskellige metoder til påsyning af blonder og elastik, samt opsyning af div. undertøjsdele.

For at deltage på kurset skal man have kendskab til en symaskine og prøve at have syet før.

Udbytte

Ved afslutningen af kurset vil du have en forståelse af følgende områder:

  • Div. sammensyninger og påsyning af elastik og blonder samt stropper
  • Udarbejdelse af forskellig trusser
  • Udarbejdelse af hot-pants
  • Udarbejdelse af skovtrusser
  • Udarbejdelse af chemise
  • Udarbejdelse af BH m/bøjle
  • Udarbejdelse af bodystocking m/skål og bøjle

Målgruppe

Dette kursus er for personer, der ønsker at udvikle sine kreative evner. Dette gælder heriblandt:

  • Nybegyndere
  • Kreative personer
  • Studerende, der ønsker at genopfriske deres designpraksis

Der vil være grundig og individuel vejledning til alle kursister.

Kursuscertifikat

Når du har gennemført vores kursus på SAFD, vil du modtage et kursuscertifikat, der bekræfter din gennemførelse af kurset og dets moduler. Dette certifikat vil styrke dit CV og udvide dine karrieremuligheder, og det vil være et symbol på din dedikation, færdigheder og viden inden for kursets faglige indhold.

Underviser

Kis Langeland

Kis Langeland har i flere årtier drevet sin egen systue, hvor kvinder i alle størrelser har kunnet bestille design og opsyning af diverse beklædningsstykker - til hverdag og fest. Samtidig har hun opnået ekspertise inden for feltet lingeri.

Moduler

Der introduceres til kurset og kursisterne lærer om de grundlæggende redskaber og materialer, der er nødvendige for opsyning, samt hvordan man bruger dem korrekt. Derudover fokuserer dette module på at udarbejde mønstre og klippe stoffet til de forskellige opsyninger, undtagen BH’en. Deltagerne får også undervisning i forskellige metoder til at forberede diverse oplægningsmetoder, sammensyning og påsyningsteknikker, der er relevante for trusser.

I dette modul opsyer vi 3 forskellige trusser: Mini trussen, lav Tanga og G-Streng på baggrund af metoder, som vi stiftede kendskab med i Modul 1.

I dette modul går vi videre med opsyningen af en hot-pants uden sidesøm. Og hele tiden benyttes de lærte syningsmetoder fra Modul 1.

I dette modul bliver du introduceret i konstruktionen af skovtrussen. Du vil begynde at arbejde med mere avancerede teknikker og detaljer, der er specifikke for lingeri-design, da vi nu begynder at arbejde med blondekanter.

I dette modul går vi videre med de mere specifikke detaljer i opsyningen af chemisen. Med blonder, oplægning og stropper i rosensøm i faste/bløde stoffer i videregående teknikker og detaljer.

I dette modul vil vi fokusere på BH-design og kontruktion af en given model. Du vil lære, hvordan man opsyer en BH i lækre materialer.

I det sidste modul af kurset vil vi udforske opsyning af bodystock, der er en kompleks og fascinerende del af lingeri-design. Vi vil også gennemgå og afslutte de tidligere projekter, så du har en samlet forståelse for hele processen omkring opsyning af lingeri. Dette modul markerer afslutningen på kurset, hvor du vil have opbygget en solid viden og praktiske færdigheder inden for lingeri-design.

Praktisk

Ved tilmelding vil du modtage en bekræftelse på mail, hvor der er angivet alle praktisk informationer, heriblandt hvad du skal medbringe til kursusstart. Kurset finder sted på skolens adresse Badstuestræde 1, 1209 København K.

Har du spørgsmål til kurset kan du kontakte os via nedenstående kontaktinformationer mellem kl. 9.00 og kl. 14.00 alle hverdage.

Tilmelding og Betaling

Tilmelding til kurset kan ske ved at klikke på knappen “Tilmelding” på denne side. Udfyld herefter de påkrævet felter, hvorefter en bekræftelse vil blive fremsendt via mail.

Betalingen sker ved tilmeldingen og der kan betales med VISA, Mastercard, American Express, Diners, Maestro, Apple Pay og Google Pay. Alle beløb er i danske kroner (DKK) og inkl. moms.

Hvis du ikke har mulighed for at betale med én af ovenstående betalingsløsninger kan du eventuelt finde en alternativ betalingsmulighed, ved at kontakte skolens administration på tlf. 33130926 mellem kl. 9.00-14.00 alle hverdage.

Medmindre andet er anført i kursusteksten kan framelding og tilbagebetaling af kursusgebyr ske indtil 14 dage før kursusstart. Herefter er tilmelding bindende og gebyret kan ikke refunderes. Kan et hold mod forventning ikke etableres, returneres hele kursusgebyret.

Lokation

Scandinavian Academy of Fashion Design, Badstuestræde 1, 1209 København K
Se på kort – Få rutevejledning