Kursusbeskrivelse

Kurset Fashion E-Commerce har til formål at udruste deltagerne med de nødvendige færdigheder og viden til at skabe en professionel webshop eller portfolio, der ikke kun afspejler deres unikke brands identitet, men også giver dem mulighed for at præsentere og sælge deres produkter online.

Forløbet er struktureret omkring online live sessioner, der giver dig fleksibiliteten til at deltage fra hvor som helst. Her kan deltagerne lave deres egen version, stille spørgsmål og på den måde få skabt deres egen specieldesignet webshop eller portfolio. Modulernes afsluttende fase inkluderer individuelle 1-til-1 gennemgange, enten online eller i fysiske rammer på SAFD, for at sikre, at alle deltageres spørgsmål og udfordringer bliver håndteret på en personlig og professionel måde.

Software

Forløbet udbydes som udgangpunkt i én versioner, hvor der arbejdes i Shopify. Hvis det fortrækkes at arbejde med Wordpress/Woocommerce er dette dog også en mulighed.

Undervejs vil vi også arbejde med andet software, webkodning osv., og gældende for alle kræves det ikke at deltagerne skal have kendskab til de forskellige software

Disse platforme benytter vi:

Shopify

Kræver ikke kendskab

Disse programmer benytter vi:

Adobe Illustrator
Adobe Illustrator

Kræver ikke kendskab

Adobe Photoshop
Adobe Photoshop

Kræver ikke kendskab

Krav

  • Deltagerne skal have grundlæggende computerfærdigheder
  • Deltagerne skal have adgang til en computer med internetforbindelse.
  • Deltagerne skal have en tydelig idé om deres brand og produkter.

Udbytte

Ved afslutningen af forløbet vil du have fået følgende udbytte:

  • En webshop, der er både æstetisk tiltalende, funktionelt og afspejler jeres brand DNA.
  • Webdesign med en god brugeroplevelse, der kan hjælpe med at øge konverteringsraten.
  • Custom grafik og billeder, der er specielt tilpasset jeres brands behov og budskab.
  • Responsivt design, der kan tilpasse sig forskellige skærmstørrelser og som fungerer optimalt på alle enheder.
  • Automatiseringer af processer såsom ordrer, lagerstyring, betaling og kundeservice.
  • Integrationer med tredjepartsapplikationer og værktøjer, som f.eks. betalingsgateways, lagerstyringssystemer, marketingværktøjer og sociale medieplatforme.

Støtteordninger

Der findes forskellige muligheder for at få økonomisk støtte til kurser, forløb og rådgivning. Dine muligheder afhænger af din nuværende situation og om du er ledig, ansat eller allerede er selvstændig med eget CVR-nummer.

Gældende hvis du har CVR + minimum 2 fuldtidsansatte.

Gældende hvis du dansk CVR-nummer, 0-249 ansatte og minimum ét afsluttet årsregnskab

Gældende hvis du har dansk CVR-nummer, har vækstambitioner på mindst 500.000 DKK i omsætning inden for max. 2 år og har interesse i at forløse eller styrke et grønt potentiale.

Hvis du er ansat og omfattet af en overenskomst kan du få støtte til kompetenceudvikling.

A-Kasse eller Jobcenter

Hvis du er ledig har du mulighed for at få bevilget kurser via din akasse eller jobcenter. Det er din sagsbehandler eller jobcenter-konsulent, der afgør om du kan få godkendt et kursus hos os. Du skal derfor selv kontakte dit lokale jobcenter eller a-kasse for at høre mere om dine muligheder for at få bevilget et af vores kurser.

Kursuscertifikat

Når du har gennemført vores kursus på SAFD, vil du modtage et kursuscertifikat, der bekræfter din gennemførelse af kurset og dets moduler. Dette certifikat vil styrke dit CV og udvide dine karrieremuligheder, og det vil være et symbol på din dedikation, færdigheder og viden inden for kursets faglige indhold.

Mentor

Mats Beckman

Mats har i mere end et årti beskæftiget sig med webudvikling, fashion, grafisk design og online marketing. Mats har udviklet websites og webshops for nogle af de største brands i Danmark og har grundlagt webbureauet The Format.

Indhold

Dette modul fokuserer på at lære deltagerne at designe og udvikle deres webshop. Det inkluderer visuel branding og designelementer samt implementering af de nødvendige funktioner og integrationer for at skabe et professionelt udseende og en god brugeroplevelse.

Du vil blive introduceret til grundlæggende webdesignprincipper, og vi laver en identifikation og forståelse af dit brands DNA og målgruppe. Derudover laver vi udarbejdelsen af visuelt tiltalende webdesign, der harmonerer med dit brand. Designelementer bliver implementeret ved hjælp af HTML, CSS og evt. JavaScript.

Dette modul omhandler opstart og planlægning af deltagerens webshop. Mentoren og deltageren arbejder sammen om at udarbejde en strategisk plan, der tager højde for deltagerens ønsker og behov.

Dette modul dækker valg af domænenavn og hostingløsninger. Deltagerne lærer at registrere og konfigurere deres eget domæne samt vælge den rette hostingudbyder.

Dette modul fokuserer på at udvikle og tilføje specialdesignet elementer og funktioner til webshoppen for at gøre den unik og tilpasset deltagerens behov.

Dette modul dækker integrationen af tredjepartsapplikationer og -værktøjer for at forbedre webshopens funktionalitet, f.eks. produktintegrationer, analyseværktøjer osv.

Dette modul lærer deltagerne grundlæggende SEO-teknikker og strategier for at forbedre synligheden og placeringen af deres webshop i søgemaskiner.

Dette modul fokuserer på at skabe kvalitetsindhold til webshoppen, herunder produktbeskrivelser, billeder og andet med henblik på at tiltrække og engagere kunder.

Vi arbejder med oprettelse af tekster, billeder og videoer, der skal præsentere produkter og brand. Alle tekster, billeder og videoer bliver gennemgået, og bliver opsat så de er tilpasset dine ønsker og dine kunder.

Dette modul dækker valg og opsætning af betalingsgateways for at muliggøre sikre online transaktioner på webshoppen.

Når kunderne først begynder at købe, skal du have en måde at behandle betalingerne på. De fleste betalingsgateways tager en procentdel af hvert salg, så det er vigtigt at tage det i betragtning, når du prissætter dine produkter. Vi gennemgår de forskellige betalingsgateways og integrer den der passer din forretning bedst.

Dette modul giver deltagerne mulighed for at modtage individuel vejledning fra mentoren, hvor eventuelle spørgsmål og udfordringer adresseres og løses.

Proces

1. Opstart, Planlægning og Strukturering

Dette er indledningsfasen, hvor en plan udarbejdes i samarbejde med mentoren for at identificere deltagerens mål, ønsker og behov.

2. Design og Udvikling

I denne fase arbejdes der på design og udvikling af webshoppen med fokus på visuel appel og funktionalitet samt implementering af designelementer, funktioner, integrationer m.m.

3. Optimering og Lancering

Test af websitet for fejl og brugervenlighed og når den er fuldt funktionsdygtig, lanceres den for offentligheden.

Hvem er forløbet til?

Dette kursus er skræddersyet til en bred målgruppe, der ønsker at lære at oprette og administrere deres egen webshop. Vi har plads til alle niveauer og du/i følger med i dit helt eget tempo.

Designer, Kreativ eller Kunstner


Dette forløb er for dig, der er interesseret i mode eller ønsker at beskæftige dig med modeindustrien. Du vil få grundig vejledning og effektiv viden. Dette kan gælde designstuderende, freelance designere, fashion designer og alle, der ønsker at starte deres eget fashion brand.

Iværksættere og Startups


Personer, der ønsker at lancere deres eget fashion brand online og har brug for at få udviklet en webshop til at fremvise og sælge deres produkter. Det kan også være startups som ønsker at få forbedret deres eksisterende webshop.

Små og mellemstore virksomheder


Etablerede modevirksomheder, der ønsker at udvide deres online tilstedeværelse og opgradere deres eksisterende webshop. Det kan også være modevirksomheder som ønsker at effektivisere deres webshop eller ønsker at få udviklet konkrete funktioner til deres webshop.

Hvad bliver lavet?

På forløbet kan der laves et utal af skræddersyet løsninger, som ingen andre webbureauer har mulighed for at lave for samme pris og med samme detalje. Se vores visuelle katalog herunder, eller besøg www.futureoffashion.com for at se en demo af en webshop, som kan laves på dette forløb.

"At lære at opbygge en webshop fra bunden med en utrolig mange forskellige detaljer, har været helt fantastisk, og jeg føler mig nu meget mere selvsikker i at præsentere mine produkter online. Jeg ser frem til at tage min virksomhed til det næste niveau med den viden, jeg har fået fra dette forløb."

— Anne Katrine, København

student2 uai

Spørgsmål og Svar

Mangler du stadig svar eller har du brug for hjælp? Send os en besked, så hjælper vi!

Skriv til os

Ja, du kan dele betalingen op i flere rater, så du ikke behøver at betale hele beløbet ved tilmelding.

Mentorforløb er en struktureret og målrettet proces, hvor vores mentor, arbejder tæt sammen med dig/jer, med det formål at hjælpe dig/jer med at udvikle en speciellavet webshop.

Gennem hele forløbet vil der være møder, gennemgange og workshops som er tilpasset og planlagt efter dit/jeres behov og ønsker.

Alle er velkomne! Lige gyldig om du er nybegynder, har din egen webshop eller allerede har erfaring fra modeindustrien.

Ja, gennem hele forløbet er der mulighed for personligt 1-1 sparring, møder, workshops m.m., hvor du/i kan få hjælp, stille spørgsmål, udvikle koncepter eller hvis du/i ønsker sparring i forhold til det konkrete projekt.

Nej, du følger med i det tempo og tidsrum der føles bedst for dig/jer. Ved første møde udvikler vi en plan som tilrettes dit/jeres behov og ønsker. Derfor er der ikke krav om bestemte tidspunkter du/i sidder klar, da vores ønske altid er at skabe et undervisnings-setup der føles roligt og fleksibelt for dig/jer.

Forløbet udbydes som udgangpunkt i én versioner, hvor der arbejdes i Shopify. Hvis det fortrækkes at arbejde med Wordpress/Woocommerce er dette dog også en mulighed.

Undervejs vil vi også arbejde med andet software, webkodning osv., og gældende for alle kræves det ikke at deltagerne skal have kendskab til de forskellige software.

Der kan komme små ekstra omkostninger i form af hosting, Shopify og domæne, hvis dette ikke allerede er noget som du/i abonnerer på.