COPENHAGEN FASHION WEEK

Afgangsstuderende fra Scandinavian Academy of Fashion Design har hvert år mulighed for at afholde show under Copenhagen Fashion Week

Som den eneste private mode-og designskole i Skandinavien har Scandinavian Academy of Fashion Design i en årrække været en del af Copenhagen Fashion Weeks officielle showkalender. Deltagelsen i den københavnske modeuge giver afgangseleverne mulighed for at promovere deres arbejde.

Hertil drager dimittenderne stor nytte af den opmærksomhed, som Copenhagen Fashion Week hver sæson får fra mediefolk, designvirksomheder, indkøbere, bloggere m.fl. Skolens studerende er derudover ved deltagelsen under Copenhagen Fashion Week blevet synliggjort i diverse nationale og internationale medier. Ved at deltage i store skandinaviske modebegivenheder, såsom Copenhagen Fashion Week er SAFDs uddannelse et fremragende springbræt for de studerende til den internationale modescene.

Copenhagen Fashion Week er Nordens største modeevent og finder sted to gange årligt i henholdsvis februar og august. Mere end 40.000 internationale indkøbere, designere og presse besøger Købehavn under dette event. Udover at dimittender fra SAFD holder deres show i august måned under modeugen, deltager danske og internationale, upcoming og etablerede classic og street mode- og beklædningsfirmaer. De store messer Vision, Gallery, CIFF/CIFF Kids med i alt 1.100 udstillere repræsenterer 2.400 internationale kollektioner inden for kategorien mode- og beklædning og er åbne for indkøbere fra ind-og udland.

Copenhagen Fashion Week har til formål at samle, understøtte og facilitere shows, events og andre lignende aktiviteter under modeugen samt markedsføre og kommunikere disse gennem en række medier og kommunikationsplatforme. Samtidig er det Copenhagen Fashion Weeks opgave at udbyde en række services og ydelser, der skal højne niveauet og gøre ugen mere tilgængelig for de professionelle. Herudover er det Copenhagen Fashion Weeks formål at markedsføre ugen internationalt som en vigtig modedestination samt at tiltrække spændende modevirksomheder, indkøbere og medier til byen – og ikke mindst positionere Copenhagen Fashion Week som “Fashion Capital of Scandinavia”.

dsc3961edit-n4pj00qc86swuem8cf89vy42bsd6msojv14w0h8h2u Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week 2016

margrethe-skolen-copenhagen-spring-2016-the-impression-21-n4i57cexqi0a2jnhot6bt2i2st5dy2pbyhgukyt0fq Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week 2015

g7z9420-n4i7n5i66c7kn63ty9ko8et8jmcs06an13eriim16e Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week 2014

r0q9578_kopi-n4i7u0pq3rlzgm4quqfjy6fgryib8kk1n2zgqafhpy Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week 2013

INTERESSERET I AT ANSØGE TIL SAFD?