STUDIETUR

Skolen arrangerer årligt studietur til Paris, hvor de studerende vil få indblik i kulturens og modens mekka samt overvære hovedstadens modeuge på tæt hold

SAFD arrangerer studietur til Paris en gang om året for at give de studerende indblik i kulturens og modens mekka. Formålet med turen er at besøge Paris Fashion Week for at se de nye trends og opleve modebranchens kerne.

De studerende har til opgave at dække modeugen i alle dens aspekter såsom interviews med designere og showpeople, overværelse af etableret og upcoming designers modeshows og at analysere gadens tendenser såsom streetstyle m.m. Samtidig med dækningen af de forskellige modeshows besøger de studerende forskellige showrooms, fashionbureauer og concept-stores. Derudover vil der være besøg i de kendte Couture Saloner samt de store og mindre stofudsalg, de små finurlige accessoiresboutiques, aktuelle udstillinger og gallerier, de trendy kvarterer og modeboutiques etc. Ved hjemkomst til København nedfældes al materiale i et projekt omkring mode, trends, koncept og kollektion.

UDDANNELSESFORLØB

Uddannelsen er en tre-årig mode- og designuddannelse svarende til en bachelor, som er opdelt i seks semestre med fokus på håndværk og design.

SU OG STIPENDIER

Uddannelsen på Scandinavian Academy of Fashion Design (Margrethe-Skolen) er SU-berettiget og godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

ANSØGNING

At tage en designuddannelse er en af de bedste beslutninger du kan træffe, hvis du er interesseret i mode og design. Send en ansøgning for at sikre en plads.